X
Vaša porudžbina

Ukupno  : 

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda.

Cena dostave:  Vaši podaci


Način plaćanja


Key Molecule Logo
SR / EN

O namaIdeja za Key Molecule je nastala iz želje da se koži pruži vrhunska nega kroz preparate proizvedene od pažljivo biranih sastojaka i sirovina visokog kvaliteta i dokazane efikasnosti.


Iza ove ideje stoji tim posvećenih farmaceuta koji svoje iskustvo i znanje iz oblasti kozmetologije koriste kako bi formulisali preparate koji će vašoj koži pružiti negu kakva joj je potrebna.


Naša vizija je 'Manje je više' i smatramo da je jednostavan i sveden pristup nezi kože onaj koji daje najbolje i najučinkovitije rezultate.


Minimalističke formulacije su osnov svakog našeg preparata i u njima ima mesta samo za one sastojke koji pomažu koži da bude zdrava i koji će omogućiti ključnim principima da se povežu, budu stabilni i bezbedni za upotrebu.


Zašto baš Key
Molecule?

1

Koristimo sirovine koje su kompatibilne sa kožom u onoj koncentraciji, kao i pH vrednosti, koje su klinički dokazane kao najefikasnije.


2

Pažljivo formulisani proizvodi sadrže samo one sastojke koji svojim dejstvom poboljšavaju stanje i izgled vaše kože i one sastojke koji u kombinaciji sa aktivnim principima garantuju stabilnost i bezbednost formulacije.


3

Key Molecule u svojim preparatima izbegava upotrebu alkohola (denaturisanog alkohola, izropropila), SLS-a, SLES-a, veštačkih mirisa i boja.


4

U proizvodnji kozmetičkih preparata su korišćene sirovine farmaceutskog kvaliteta (uvoz iz EU) u proizvodnji koja ispunjava GMP standarde, prema uredbi EU 1223/2019.


5

Naše formulacije predstavljaju spoj najkvalitetnijih prirodnih i sintetskih sirovina, jer čvrsto verujemo da uzimanjem najboljeg od oba sveta dobijamo preparat koji će pružiti vašoj koži ono što joj je neophodno.Kontakt

Anastatica doo
Subotička 73, 21000 Novi Sad


+381 60/ 72 73 991
info@keymolecule.com


Prijava

Prijavi se na newsletter i specijalne ponude

Pošalji


Verified by Visa

© 2020 Key Molecule

Dizajn i razvoj: Aspect Communications.