X
Vaša porudžbina

Ukupno  : 

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda.

Cena dostave:  



Vaši podaci


Način plaćanja


Key Molecule Logo
SR / EN

O nama



Ideja za Key Molecule je nastala iz želje da se koži pruži vrhunska nega kroz preparate proizvedene od pažljivo biranih sastojaka i sirovina visokog kvaliteta i dokazane efikasnosti.


Iza ove ideje stoji tim posvećenih farmaceuta koji svoje iskustvo i znanje iz oblasti kozmetologije koriste kako bi formulisali preparate koji će vašoj koži pružiti negu kakva joj je potrebna.


Naša vizija je 'Manje je više' i smatramo da je jednostavan i sveden pristup nezi kože onaj koji daje najbolje i najučinkovitije rezultate.


Minimalističke formulacije su osnov svakog našeg preparata i u njima ima mesta samo za one sastojke koji pomažu koži da bude zdrava i koji će omogućiti ključnim principima da se povežu, budu stabilni i bezbedni za upotrebu.


Zašto baš Key
Molecule?

1

Koristimo sirovine koje su kompatibilne sa kožom u onoj koncentraciji, kao i pH vrednosti, koje su klinički dokazane kao najefikasnije.


2

Pažljivo formulisani proizvodi sadrže samo one sastojke koji svojim dejstvom poboljšavaju stanje i izgled vaše kože i one sastojke koji u kombinaciji sa aktivnim principima garantuju stabilnost i bezbednost formulacije.


3

Key Molecule u svojim preparatima izbegava upotrebu alkohola (denaturisanog alkohola, izropropila), SLS-a, SLES-a, veštačkih mirisa i boja.


4

U proizvodnji kozmetičkih preparata su korišćene sirovine farmaceutskog kvaliteta (uvoz iz EU) u proizvodnji koja ispunjava GMP standarde, prema uredbi EU 1223/2019.


5

Naše formulacije predstavljaju spoj najkvalitetnijih prirodnih i sintetskih sirovina, jer čvrsto verujemo da uzimanjem najboljeg od oba sveta dobijamo preparat koji će pružiti vašoj koži ono što joj je neophodno.



Kontakt

Anastatica doo
Subotička 73, 21000 Novi Sad


+381 60/ 72 73 991
info@keymolecule.com


Prijava

Prijavi se na newsletter i specijalne ponude

Pošalji


Verified by Visa

© 2020 Key Molecule

Dizajn i razvoj: Aspect Communications.