Nauka, efikasnost i transparentnost u cilju zdravlja vaše kože.

Ideja za Key Molecule je nastala iz želje da se koži pruži vrhunska nega kroz preparate proizvedene od pažljivo biranih sastojaka i sirovina visokog kvaliteta i dokazane efikasnosti.

Iza ove ideje stoji tim posvećenih farmaceuta koji svoje iskustvo i znanje iz oblasti kozmetologije koriste kako bi formulisali preparate koji će vašoj koži pružiti negu kakva joj je potrebna.

Minimalističke formulacije su osnov svakog našeg preparata i u njima ima mesta samo za one sastojke koji pomažu koži da bude zdrava i koji će omogućiti ključnim principima da se povežu, budu stabilni i bezbedni za upotrebu.

Zašto baš
KeyMolecule?


Koristimo sirovine koje su kompatibilne sa kožom u onoj koncentraciji, kao i pH vrednosti, koje su klinički dokazane kao najefikasnije.

Pažljivo formulisani proizvodi sadrže samo one sastojke koji svojim dejstvom poboljšavaju stanje i izgled vaše kože i one sastojke koji u kombinaciji sa aktivnim principima garantuju stabilnost i bezbednost formulacije.

Key Molecule u svojim preparatima izbegava upotrebu alkohola (denaturisanog alkohola, izropropila), SLS-a, SLES-a, veštačkih mirisa i boja.

U proizvodnji kozmetičkih preparata su korišćene sirovine farmaceutskog kvaliteta (uvoz iz EU) u proizvodnji koja ispunjava GMP standarde, prema uredbi EU 1223/2019.

Naše formulacije predstavljaju spoj najkvalitetnijih prirodnih i sintetskih sirovina, jer čvrsto verujemo da uzimanjem najboljeg od oba sveta dobijamo preparat koji će pružiti vašoj koži ono što joj je neophodno.

CEO/Founder of Key Molecule

mr ph Anja Ristanović, spec. farmacije

Ideja o Key Molecule postojala je nekoliko godina pre osnivanja, a sticajem okolnosti, započela je svoj put mnogo ranije nego što sam planirala.

Insipiracija za proizvode je proistekla iz ličnog iskustva. Mnogo sam grešila na svojoj koži, pre nego što sam shvatila i otkrila koji je pravi način nege i kakav tip preparata odgovara masnoj koži sa seboreičnim dermatitisom.

Dosta godina eksperimentisanja i puno pročitanih radova na ovu temu deo su temelja za KeyMolecule još pre nego što je osnovan.

U KeyMolecule je uloženo svo moje znanje, iskustvo i ljubav prema ovom poslu. Naravno, bez mojih saradnika sve ovo ne bi bilo moguće.